يكشنبه ٢١ آذر ١٣٩٥ -

« به وب سایت کتابخانه مرکزی خوش آمدید »

گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۴۷ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۸۲ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۸۸۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۰۰۱۸۱ مورد

کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

شنبه ١٤ شهریور ١٣٩٤ ساعت ٢١:٥٨ ب.ظ   ( بازدید : 1279 نفر )

کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

روشها و فرایندهای دسترسی اطلاعات به سرعت در حال دگرگونی هستند. اضافه بار اطلاعاتی، کیفیت اطلاعات، مدیریت اطلاعات و سرعت دسترس‌پذیری ، موضوعات اصلی دنیای مبتنی بر فن­آوری اطلاعات شمرده میشوند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در راستای تحقق اهداف فوق و دسترسی سریعتر و راحت اساتید ، محققان و دانشجویان به کتب و منابع دیجیتال اقدام به خریداری و راه اندازی نرم افزار جامع یکپارچه کتابخانه دیجیتال آذرخش درکتابخانه مرکزی  دانشگاه نموده است .

ویژگی های نرم افزار :

نرم‌افزار جامع یکپارچه کتابخانه دیجیتال «آذرخش» تمامی نیازمندی‌ها و فرایندهای کتابخانه سنتی و کتابخانه دیجیتالی را بصورت همزمان پشتیبانی می‌کند. این فرایندها تحت وب بوده و به‌سهولت انجام می‌پذیرد. سیستم «آذرخش» با استفاده از فناوری‌ها و استاندارهای نوین در حوزه فناوری اطلاعات با رویکردی کاربرمدار و تعاملی در زمینه مدیریت کتابخانه، اطلاع‌رسانی و کاربردهای پژوهشی در کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی توسعه یافته است.

ویژگی‌های انحصاری نرم‌افزار بصورت مختصر بیان می‌گردد:

۱-     تحت وب بودن کلیه فرایندهای کتابخانه الکترونیک و دیجیتال

۲-     عدم محدودیت در استفاده از سیستم با مرورگرهای متفاوت مانند Firefox، Chrome و . . .

۳-     پشتیبانی از ویژگیهای کتابخانه الکترونیک و کتابخانه دیجیتال در قالب یک سیستم یکپارچه

۴-     مدیریت همزمان چندین مرکز، کتابخانه و مخزن نگهداری منابع در قالب یک سیستم یکپارچه

۵-     ذخیره‌سازی اطلاعات در قالب استاندارد مارک ایران ( UNIMARC )

۶-     پشتیبانی از قالب‌ها و فرمت‌های استاندارد  ISO2709،  XML، MARC21 ، Dublin Core و MODS

۷-     پشتیبانی از زبان‌های بین‌المللی(UNICODE)

8-     مشاهده و دانلود متن کتب لاتین الکترونیک (pdf  )

اساتید ، دانشجویان و کارمندان محترم دانشگاه برای استفاده از کتابخانه شخصی پرتال وهمچنین دانلود کتابهای الکترونیک باید عضو کتابخانه مرکزی دانشگاه باشند.

نام کاربری اساتید و کارمندان ،شماره کد ملی و کلمه عبور، شماره شناسنامه میباشد.

نام کاربری دانشجویان ، شماره دانشجویی و کلمه عبور، شماره شناسنامه میباشد.

اعضا کتابخانه مرکزی میتوانند ازطریق لینک ذیل ولینک کتابخانه دیجیتال سایت دانشگاه وکتابخانه مرکزی نیز به کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی متصل شوند.

ورود به کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

اعضاء کتابخانه درصورت مشاهده پیغام خطا ، هنگام  ورود نام کاربری و کلمه عبور،در اسرع وقت خطا را به کتابخانه مرکزی گزارش دهند.

منبع : کتابحانه مرکزی دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

تور تصویری (۱۹۲۰ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...